понеділок, 14 вересня 2020 р.

 Свято першого вересня!

 

  Є восени такий день, коли школа наповнюється дитячим сміхом, пишними бантами, турботливо зав’язаними краватками, радісним хвилюванням та оазисами квітів. Так-так! Сьогодні у наших першачків свято Першого вересня. Ми подбали, аби День знань був цікавим та надихаючим, і підготували для них цікаву мандрівку по країні Знань разом з казковими героями. Цікаві завдання, ігри, задачі, подарунки чекали першачків на маршрутних зупинках. 

   Нехай це свято запам'ятається першокласникам надовго!!!

Я від щирого серця вітаю всіх із цим святом! 1 вересня — це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот.

1 вересня — це початок нового етапу в житті для дітей, які стали сьогодні першокласниками. Ласкаво просимо до шкільної країни! Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Світлий шкільний клас і перша вчителька чекають на вас. Нехай уроки будуть ненудними, книги – цікавими, шкільна дружба – міцною!


https://lifestyle.24tv.ua/privitannya_z_1_veresnya_privitannya_z_dnem_znan_u_prozi_virshah_n1023482

 








Немає коментарів:

Дописати коментар

Свято наближається!

    Не за горами новорічні та різдвяні свята.  А атмосферу свята і відмінний настрій нам допомагають створити різні аксесуари і маленькі дрі...